mandag 12. mars 2012

Kredittkort gjeld

Kredittkort gjeld kan presse folk over kanten og få dem til å gjøre ting de normalt ikke ville gjøre. De ser ikke noe lys i enden av tunnelen og tyr til desperate midler for å forsøke å løse sine kreditt problem.

Mengde gjeld bestemmer, delvis, hvordan stresset og desperat en person er som en følge av økonomiske problemer. Men hva som forårsaket den gjeld og hvordan man avtaler med disse økonomiske forpliktelser forteller mer enn mengden av gjeld om en persons pålitelighet, troverdighet, og dom.

Hvis en person ikke er på feil for de økonomiske problemene og arbeider med dem på en fornuftig måte, er sikkerhet bekymring vesentlig lindres. På den annen side, gjeld skyldes uansvarlig eller impulsiv atferd eller ved gambling, alkohol misbruk eller narkotikamisbruk er en alvorlig bekymring. En person som er uansvarlig å oppfylle økonomiske forpliktelser kan være uansvarlig å oppfylle andre forpliktelser, som å følge reglene for beskyttelse av gradert informasjon.

Finansiell stress er vanlig blant en stor del av befolkningen. Mange umodne unge går gjennom en periode med vanskeligheter med å tilpasse seg fristelser av enkel kreditt. De fleste mennesker med økonomiske problemer ikke se kriminalitet som en hensiktsmessig middel til å løse sine problemer, men de få som gjør det er en alvorlig bekymring. Av nyere spioner som forrådte sitt land for penger, ble om lag halvparten motivert av noen reell eller oppfattet presserende økonomiske behov, og omtrent halvparten av personlig grådighet. Grådige mennesker har ofte en tvangsmessig behov for penger eller varer som et mål på suksess eller som en kilde til selvtillit, innflytelse, makt eller kontroll.

Økonomiske problemer kan føre til at folk ty til det ekstreme. Dette har skjedd mange ganger i det militære og regjeringen. Et individ kommer i gjeld og tyr til stjeling militær eller forretningshemmeligheter og selger dem til andre regjeringer for raske penger. De fleste mottar ikke nok til å betale regningene sine, fortsetter å gi informasjon, og til slutt blir fanget og fengslet.

Hvis du har nådd det du tror er slutten på tauet ditt, ikke ta slike drastiske tiltak. Det finnes måter å komme seg ut av gjeld og den starter med å få organisert, skape og holde seg til et budsjett, og chipping bort på gjelden litt etter litt.

Dine økonomiske problemer vil ikke løses over natten. Men, med utholdenhet, kan du få ut trøbbel.